10 raons per les quals m’agrada bloguejar:

Seré sincera, ja n’he fet un de meme… però tranquil, que no m’importa fer-ne un altre, tot i que porto des del dijous amb una gastroenteritis que m’està matant la panxa i el cap, avui em trobo una mica millor i ja tocava… 🙁 A veure, el que demanes és una mica complicat eh! Això de pensar deu raons per les quals m’agrada bloguejar… però faré un esforç. Que consti primer que si hi ha alguna semblança amb el que l’anomenatinútil va posar en el seu, no és pas perquè hagi copiat el que ell diu, no m’agrada mai escriure una cosa d’aquestes havent llegit abans la dels altres, m’agrada fer-ho jo i després llegir 😉 . Anem a provar:

1. Primer de tot per demostar-me a mi mateixa que hi ha gent al meu voltant que li agrada el que escric, faig o dic (sobretot les estadístiques ho diuen tot)

2. Per deixar-me anar una mica, per expressar una mica més el que penso o deixo de pensar.

3. Per donar a conèixer el que m’interessa, i descobrir que no sóc la única que ho pensa.

4. Per deixar escrites, a part de a la meva llibreta, les receptes de pastissos i dolços en algun lloc públic perquè qui vulgui se’n pugui beneficiar.

5. Per comprovar que internet és un món de difusió inmens i que es pot arribar molt lluny si un s’ho proposa.

6. Per crear debat d’algun tema que m’interessi o desconeixi.

7. Per explicar el que em passa, el que sento, el que penso a qui li agradi llegir-ho (pensareu que m’he repetit, però no he dit ben bé el mateix)

8. Per intentar seguir escrivint amb tots els accents, lletres i correcció catalana (dins uns límits), la que he perdut des que vaig a la universitat. És evident que segueixo fent faltes, no sóc un robot, i com a tal cometo errors 😀 .

9. Per pujar-me l’autoestima.

10. I per poder seguir escrivint burrades dia rere dia esperant que algú les comenti.

Moltes gràcies a tots els que feu que això sigui possible 😉 . I com que suposu que això s’ha de passar a algú, wnu va, doncs li passarem al Xavi (al meu germanet) que quan tingui un moment lliure tingui alguna cosa per escriure al blog 😉 .

One thought on “10 raons per les quals m’agrada bloguejar:”

  1. Ei! No cala anar amb pressa! A mi des que me’l van passar fins que el vaig escriure va passar ben bé un mes!

    I la raó de pujar-se l’autoestima jo no l’havia pensat… però la podria haver afegit a la meva llista…

    Millora’t aviat!!

    Salut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *