Per sort tots els anys són diferents :) – recapitulació del 2013

Estava pensant, ja que és l’últim dia de l’any, potser podria escriure l’últim post de l’any? He rellegit el que vaig fer l’any passat, el 2012, déu n’hi do! (Crec que al 2011 em vaig quedar curta… intens 2012!!) I aquest any doncs la veritat és que no ha estat mal com a any… M’han passat moltes coses tan de bones com de dolentes. Potser m’agradaria recordar més les bones que les dolentes, però la vida és així i poca cosa més podem fer…

Si faig recompte de viatges, bé, he tingut poca varietat però la quantitat d’avions agafats ha acabat sent de 18! crec que el meu cos per aquest any ja ha fet prou pujades i baixades de més de 10.000m! :S Això sí, la gran varietat ha estat Edinburgh-Barcelona, Barcelona Edinburgh, Edinburgh-Londres, Londres-Barcelona, Barcelona-Londres i Londres-Edinburgh…

Aquest any m’ha donat per dedicar els meus caps de setmana a fer muntanyes. Crec que deuria fer molts anys que no passava tantes hores a dalt dels cims. Des que vaig començar a l’abril he fet 32 dels 282 Munros (muntanyes escoceses de més de 3000 peus). He pujat el meu primer 3.010m!! El Tuc de Mulleres amb molta dignitat! 😀 He repetit alguns pics per la Val d’Aran i n’he coronat de nous. Per tal de sumar aquests pics m’he patejat ni més ni menys que 700km!!

Seguint amb l’exercici realitzat, tot i viure a Edinburgh, ciutat coneguda per la seva alta probabilitat de pluja, he anat cada dia en bici a la feina des del març. Això em dona un total de 1800km realitzats per ciutat i 300km per muntanya/falso llano 🙂 Crec que em puc sentir realitzada xD

A part d’això, bé, he anat fent la meva petita vida a Edinburgh, ciutat petita i relaxant si la comparo amb Barcelona 🙂 . He millorat el meu anglès de forma desmesurada fins al punt de somiar i pensar/parlar sola en anglès… el qual comença a fer por… :S L’any passat vaig trobar feina, la qual encara m’agrada i gaudeixo! i he conegut gent que m’ha fet riure i per desgràcia també plorar però tot i això m’han fet gaudir del meu any 2013 en una ciutat nova i desconeguda 🙂

L’any passat demanava salut, potser no seria el que he mantingut més… però tot i això la cosa no està tan xunga! Els antiinflamatoris segueixen a la meva dieta però a veure, què més puc demanar si em patejo aquesta barbaritat de kms???? 😛

I per aquest any… m’agradaria demanar que les coses m’anessin tan bé o millor que aquest any que està a punt de passar. Poder comrpar-me un cotxe amb el volant al revés 😛 i tornar a fer piscina cada matí! Ho aconseguiré?? Qui sap! però per saver-ho m’hauré d’esperar 365 dies més 😉

Bon any 2014!

 

One thought on “Per sort tots els anys són diferents :) – recapitulació del 2013”

  1. si una cosa tenen els teus anys es que tenen molt de moviment tan en distància com amunt i avall. En el meu cas, potser el més destacable seria si contés els cops de raqueta que faig o els kilòmetres nedats en piscina 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *