News

De moment tinc el redissenyament aparcat… a veure si m’hi poso demà, però això d’estar de vacances, no sempre són vacances en les que puguis tenir tot el dia lliure per poder fer el que et roti… 🙁 sempre acabes tenint que si feina de casa, que si ajudar a un, ajudar a l’altre…total, que de moment el blog haurà de quedar-se tal i com està.

D’altra banda, ahir havien de sortir les notes de l’última assignatura que em faltava per saber, i jo que pensava que ja a les 12 de la nit no sortirien i tot i que vaig donar-hi un vot de confiança i vaig mirar de nou l’atenea, no hi havia res. I aquest matí he tingut la sorpresa de que ja havien sortit, i l’hora d’actualització eren les 2 de la matinada! el felicito, felicito al professor que a les 2 de la matinada estava llevat posant les notes, no crec que molts ho facin, a partir de certa hora ja fins el dia següent no esperis res de res. Bé, finalment puc dir que ja estic al 4B d’electrònica, per segon cop consecutiu aconsegueixo tenir una alfa=1 😀 .

6 thoughts on “News”

  1. Suposo que l’home deu haver estat fart de corregir examens i volia acabar el més aviat possible.

    Felicitats!

  2. xip, encara no he arribat a aquest apartat, de moment estic amb el sidebar, que també fa el que li rota…

  3. bons com a persona, però com a profe… a l’examen va posar un exercici que no donava resultats reals i fins que no li van dir més de 10 cops que allò estava malament no ho va comprovar :S a la UAB us pengen les notes a internet? o us fan anar fins allà?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *